Éva képei és szövegezése miatt figyeltem fel egy ingatlanra, amit ezzel egyidőben más irodák is hirdettek. Budapesttől 100 km-re lévő, vidéki ingatlan adásvételében való segédkezés és az ehhez szükséges lejárások és ügyintézés sem jelentettek neki problémát. Az ügymenet során amiben tudott igyekezett mindenben segíteni. Valóban ahogy sokan mások is írták mind a két fél igényeit figyelembe veszi és próbálja mindkét fél érdekeit szem előtt tartani. Nyugodt szívvel, bátran ajánlom mindenkinek!

Péter

Ingatlanunkat többször próáltuk értékesíteni sikertelenül,de amint Tamást megbíztuk,azonnal talált vevőt nekünk és sikerült egy másik olyan ingatlant találni,ami számunkra egy több éve dédelgetett álom volt,hogy a gyermekeimnek egy szeretett otthon legyen.Tamás mindig pontos,udvarias,segítőkész és nem utolsó sorban nagyon emberséges volt velünk.Bármikor fordulhattunk hozzá segítségért,azonnal megoldást keresett rá.Nyugodt szívvel figom ajánlani mindenkinek,aki ingatlan értékesítésbe akar fogni.

Szekeresné Gombkötő Nóra

Profi ügyintézés. Kedves, intelligens, hozzáértő, rugalmas, problémamegoldása magas szintű. Köszönöm !!!!

Éva Pintér

Maximálisan elégedett vagyok Anita munkájával, a lakást sikerült értékesítenie meglepően hamar időn belül. Pontos, szervezett, kellőképpen tájékoztat a vétel menetéről, köszönöm!

Léhner Gábor

Lakásunk eladásánál korrekt pontos és megbízható volt. Dicséretes a hozzáállása és a gyorsasága. Csak jót tudok rá mondani.

Hölcz István

Anita segítségével találtam meg a lakást, amit már régóta kerestem. Maximálisan elégedett voltam a munkájával, mindig rendelkezésre állt és folyamatosan tájékoztatott az adás- vételi ügymenetről. Közreműködésével minden gyorsan és zökkkenőmentesen zajlott. Köszönöm!

Ágnes

Adél nagyon felkészült, kedves és segítőkész volt a teljes ügyintézés során. Az igényeinkhez maximális rugalmassággal alkalmazkodott, kérdés esetén mindig elérhető volt. Köszönjük szépen a segítséget!

Szabó Gábor

Köszöm szépen Fanninak,hogy levette a gondot a vállamról es rövid idő alatt eladta az ingatlant.Minden ismerősömnek beajánlom,szakértelme,közvetlensége,meghozta gyümölcsét!Sok sikert a továbbiakban!

Lapath Balázs

Korrekt,megbízható,udvarias ember. Igényes képeket és videot készített a lakásról,munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült értékesíteni az ingatlant.

Sári Anita

Szűcs Fanni révén a Lentihegyi ingatlanomat sikerült nagyon hamar eladni, nagy segítséget jelentett a szakértelme, az értékesítés kapcsán nagyon rugalmasan és korrektül járt el. Ajánlom más ingatlaneladó számára.

Varga Károlyné

Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Nagyon professzionális, segítőkész és kedves. Nagy szakértelemmel és türelemmel intézte az egész folyamatot. Segített életem első lakásnak a megtalálásban. Köszönök mindent!

Kacsó Krisztina

Megbízható, igényes a munkájára, rugalmas. Lakásunkról gyönyörű képeket és videót készített. Megbízását követően rövid időn belül eladtuk lakásunkat. Kiemelném az ingatlaniroda renkívül letisztult dokumetációját, mely számomra nagyon tetszett.

Nagy Lívia

Hohl Józsefet egy ismerősöm ajánlotta, akiknek már nem egyszer segített lakás ügyben. Nagyon kedves és segítő kész volt. Mivel az volt az első lakás eladásom így nagyon bizonytalan voltam, de ő türelmes és megértő volt, igyekezett minden kérdésemre érthető választ adni, amiért nagyon hálás vagyok. Csak ajánlani tudom! :)

Németh Eva Quin

Anikót, szintén az irodában dolgozó Ágnes ügyvédnő ajánlotta nekünk. Nagyon kedves és végtelenül segítőkész, mindenben a rendelkezésünkre állt, nem volt olyan, amire ne tudott volna választ adni vagy segíteni. Nagyon szépen köszönjük a segítségét ezúton is!

Szabad Annamária

Le a kalappal Adél előtt mind szakmailag, mind emberileg! Az egész ügyintézési folyamat során kedves, közvetlen és segítőkész volt. Ha kérdésünk volt, bármikor kereshettük, nagyon sokat segített illetve amit tudott íntézett helyettünk. Sok terhet levett a vállunkról. Segítségével gyorsan és gördülékenyen ment a hitel + CSOK igénylés, ami által nemsokára az új otthonukba költözhetünk. Köszönjük! Bátran ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi Roland

Adél hihetetlen kedvességről és empátiáról tett tanúbizonyságot, ami a mai világban nagy érték. Figyelembe véve, hogy három hónapos babával vágtunk bele a házvásárlásba, mindenben a segítségünkre volt, amit tudott intézett helyettünk, amivel rengeteg időt és utánajárást megspórolt nekünk. Gyakorlatilag csak meg kellett jelenni a megbeszélt időpontokra, elolvasni és aláírni a szükséges papírokat. Neki köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le a hitel és CSOK igénylés. A legjobb választás volt, hogy őt bíztuk meg, ezúton is szeretnénk megköszönni mindent, amit a kis családunkért tett. Szívből ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi-Kovács Adrienn

Sándor személyében egy korrekt, professzionális szakembert ismertem meg, aki nagy hozzáértéssel kezelte ingatlanunk értékesítését (melynek értékesítése hihetetlen 2 nap alatt megtörtént!), majd az ezt követő adás-vételi szakaszban is végig segítségünkre volt. Bármilyen felmerülő kérdéssel bizalommal tudtunk hozzá fordulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Polgár Károly

Köszönöm a sikeres munkát amit elvégeztek számomra ..egy ingatlan eladásával..különösen Dr Király Ritának ,kedves jó tanácsait és a gyors munkát...

Bozo Gizella

Külföldön élőként kisebb tanakodás után az otthon élő szüleink tehermentesítése végett bíztuk meg Hohl Józsefet lakásunk értékesítésével. Hihetetlen gyorsasàgról, precizitásról , rugalmasságról tett tanúbizonyságot, a lakásunk mindössze négy(?!) nap alatt kelt el. Remek munkát végzett , köszönet érte ! A jövőben sok sikert kívánunk és ajánlani fogjuk ismerőseinknek!

Tulok-Barna Anita

Kati a magánhirdetésem alapján keresett fel, hogy az ingatlan eladásában segíthessen. Mialatt átbeszéltük a szerződést, a kollégája el is készítette a kiváló minőségű fényképeket az ingatlantról. Kivétel nélkül mindig időben, az előre egyeztetett időpontban érkezett a vevői megtekintések alkalmával. Ezen alkalmakkor mindig udvariasan és segítőkészen állt az érdeklődők rendelkezésére. Katit könnyen és gyorsan el lehetett érni telefonon/e-mailben/üzenetben bármilyen kérdés is merült fel. Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával. Bátran ajánlom a segítségét mindenkinek, aki ingatlan eladás vagy vásárlás előtt áll.

Herczeg Zoltán