Mi vásárlóként működtünk együtt Jánossal. Gyors és naprakész ügyintézésben volt részünk. Pillanatok alatt elintézett mindent. Segítőkész , pozitív személyiség, akit csak ajánlani tudok!

Kovács Roberta

Nagyon köszönjük Máté munkáját, teljes mértékben meg voltunk elégedve a hozzáállásával, korrekt és nagyon jó szakembernek tartjuk.

Kornél

Nagyon szépen köszönöm a munkát, amivel otthonunk eladásában segítettél. Nagyon elégedett vagyok /100%/,mindenkinek csak ajánlani tudom Mártit,ha lelkiismeretes,segítőkész,korrekt ingatlanost keres. Köszönöm a munkádat! Továbbiakban sok sikert és sok eladást kívánok! KÖSZÖNÖM!

Petrina Lászlóné

Nagyon elégedettek vagyunk Patyi Róbert munkájával. Mivel másik városban lakunk, ezért teljesen rábíztuk, hogy az eladó ingatlant megmutassa az érdeklődőknek. Nekünk ez óriási könnyebbség volt, nem kellett mindig utazgatnunk. Az energiatanúsítvány elkészítéséhez sem volt ránk szükség, mivel Róbert ezt is teljeskörűen intézte nekünk. Ezúton is köszönjük a segítségét és ajánljuk jó szívvel a leendő eladóknak, vevőknek.

Horváth Károly

Első lakásunk vásárlásának alkalmával kerültünk kapcsolatba Katival és Krisztiánnal. Mindvégig rendkívül rugalmasan álltak hozzánk, bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Bizonyosságot nyert a szakértelmük, rendkívüli kapcsolatrendszerrel bírnak, ez nagyon meggyorsította a folyamatokat. Csak ajánlani tudjuk Őket bárkinek! Andi és Matyi

K. Mátyás

Kedves Ilona! Köszönöm szépen a segítőkészségét az ingatlan vásárlásom ügyében. Korrekt és gyors ügyintézés, nem is kívánhatnék jobb szolgáltatást. Csak ajánlani tudom Önt mindenkinek! Azok a vállalkozók, akiket javasolt, szintén megbízható és nagyon kedves emberek. Örülök hogy hallgattam a megérzésemre és hogy bizalommal elfogadtam az ön ajánlásait! További sikeres munkát kívánva: Üdvözlettel: Borbély Tamás

Borbély Tamás

Korrektségből jeles,gyors,pontos megbízható csak ajánlani tudom !

Boldizsár Zoltán

Kedvessèg, türelem, maximális együttműködés ès profizmus. Ezekkel a szavakkal tudnám legjobban leìrni Ildikòt ès a munkáját. Minden kèrdèsünkkel/kèrèsünkkel bizalommal fordulhattunk hozzá, s ő megpròbált maximálisan segìteni. A tapasztalata ès a szakmai hozzáértése vègig sugárzott belőle, mely számunkra nagyon megnyugtatò volt. Mikor ùgy èreztük, hogy most akadályba ütköztünk, s szerte foszlik az álomházunk megvètele, ő mindig eloszlatta a kètelyeket a szakmai tudásával ès kedvessègèvel. Emiatt pedig nagyon hálásak vagyunk neki, s minden ismerősünknek ajánlani fogjuk őt.

Vinnai Dávid

Köszönettel tartozunk Anettnek. Kiváló szakember akinek a munkáján látszik, hogy amit csinál azt szívből teszi. Nagyon pontos alapos felkészült és kedves. Szívből ajánljuk minden kedves ügyfélnek. Örülünk hogy megismertük a legjobb ingatlanos

Veres Anett

Gábor telefonon keresett meg bennünket, hogy segítsen értékesíteni ingatlanunkat. Először nem igazán szerettük volna, de adtunk egy esélyt, csak neki. Valóban hozott potenciális vevőket a lakás bemutatására és segített a megfelelő ár kialakításában is. Bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá, szinte mindenre azonnal kaptunk választ, ha mégsem, akkor utána járt a dolgoknak és keresett minket. Gábor profizmusa, felkészültsége, kitartása, problémamegoldó képessége lenyűgözött minket! Rendkívül türelmes, udvarias, rugalmas, segítőkész és a hozzáállása példa értékű. A lehetetlent is megoldja :) Bátran ajánljuk minden leendő eladónak és vevőnek Gábort, mert biztosan fog és tud is segíteni, hogy mindenki megtalálja a számítását!

Gila Mónika és Szabó Tibor

Gyors, megbízható és segítőkész ingatlanos. Bármilyen kérdésünkre válaszolt, segített az ügyintézés folyamatában.

Bodor Péter Tibor

A legjobb választás ingatlan vásárlása illetve eladása esetén. Abszolút megbízható,segítőkész,gördülékeny ügyintézés. Maximálisan elégedett vagyok József munkájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Dudás-Horváth Edina

Fekete Zoltánnal már nem először találkoztunk. Az ő segítségével sikerült pillanatok alatt ingatlant vennünk. Most lakásunk kiadásában segített. Mindig rendkívül alapos, lelkiismeretes munkát végez. Bármikor elérhető, lehet rá számítani. Mindenkinek szívből ajánlhatjuk.

Novotny Judit és László

Kedves Angéla ! Nagyon szépen köszönöm a minden elvárásnak megfelelő szakmai munkáját. Úgy látom , hogy ez a gyors eladás az Ön kiváló üzleti érzéke nélkül nem jött volna létre. Kívánok Önnek munkájához további sok sikert ! Amennyiben további ingatlanokat szeretnék eladni úgy Önt keresném meg. Üdvözlettel: Sipos Józsa Gábor

Sipos Józsa Gábor

Kedves Ágnes! Köszönjuk a megbízhatóságot a gyors munkát és eggyüttműködésed.

Patai Imola

Köszönöm Andrea a felkészült, korrekt együttműködést. Profi csapatmunka.

Zita

Először nem szerettünk volna ingatlanközvetítőt, de Kitty kedvessége, megbízhatósága meggyőzött, hogy jó döntés volt vele hirdetni. Nagyon profi képeket készít, mindig pontos, jó rálátása van az ingatlanpiacra, és a lakásban vagy házban rejlő lehetőségekre, pozitívumokra. Ezúton szeretnék megköszönni a segítséget.

Polczer Árpád

Köszönjük Reninek a segítséget. Profizmusával és tapasztalatával gyorsan és gördülékenyen intézte az ingatlan eladását . Minden a megbeszéltek alapján történt. Őszintén ajánlom bárkinek aki eladni vagy vásárolni szeretne.

Tamas Balint Peleskei

Zsuzsanna nagyon lelkiismeretes és elhivatott ingatlanközvetítő, nagyon szívesen ajánlom!

Kiss Sándor

Kedves Angéla Köszönjük az ismételt gyors,pontos segítséget a második ingatlanunk eladásában is. Ismételten tökéletesen megvoltunk elégedve veled Köszönjük

József