Már első szóbeli beszélgetés után biztos voltam benne, hogy az eladás létre fog jönni.Minden jól és gyorsan ment, Csak ajánlani tudom!

Nyiri

Szabó Imre segítségével én és három "pártfogoltam" megtaláltuk a megfelelő ingatlant. Imre megbízható, lelkiismeretes és precíz munkájával még a legváratlanabb helyzeteket is megoldotta. Bátran ajánlom mindenkinek!

Li Orsolya Dóra

Ismerős ajánlására kerestem fel párommal Kun Szabó Zoltánt és nem csalódtam! Pontosan leírtam milyen paraméterű lakást szeretnénk vásárolni és szinte azonnal át is küldte a lehetőségeket. Ezután elképesztő gyorsasággal le is szervezte az ingatlanok megtekintését és bármilyen kérdésünkre segítőkészen válaszolt. Ebben a szakmában fontos lehet a rugalmasság, türelem (sok...) és segítőkészség, ez mind megvan Zoliban , így bátran ajánljuk másoknak is! Nagy Eliza

Nagy Eliza

Tisztel Ingatlaniroda! Törteli Ágnes munkáját értékelve csak pozitív jelzőket tudok mondani... Pontos, Segítőkész, Ha valami probléma merül fel, utána néz, kérdez... Amit, eladóként nem tudok, arról szakszerű és érthetően felvilágosít. Mindig elérhető... Bizonyára a cégük javára szolgál, ha hozzá hasonló munkatarsakkal dolgoznak. Bátran ajánlom én is az ismerettségi körömben . Egy elégedett ügyfél : Sümegi Ferenc

Sümegi Feri

Ágit lakásunk eladása során ismertük meg. Kedves, szakmailag nagyon felkészült, segítőkész, profi ingatlanos. Egyszerre képviseli mint a vevő mint az eladó érdekeit. Bátran szívből ajánlom mindenkinek.

Kovács Krisztián

Éva hallatlan profizmussal és lenyűgöző magabiztossággal bonyolította a családi szőlőnk eladását! Ő a nagybetűs INGATLANÉRTÉKESÍTŐ! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

Törteli Olivér

Kittyvel régóta jó ismeretséget ápolunk, egyenes, lelkiismeretes, rátermett embernek ismerjük őt. Több ingatlan adásvételen vagyunk túl, Kittyre mindig számíthatunk, ha bármilyen segítségre van szükség akár eladás, akár vétel tekintetében. Kitty, további sok sikert és elégedett ügyfelet kívánunk! Biztosan nem fognak csalódni benned! Németh Barna és családja

Németh Barna

Nagyon köszönöm a munkádat Ági , mindennel elégedett voltam !

Tompai Olivia

Kitty az a biztos kontakt, akire az ingatlannal kapcsolatos ügyeimet bízom, akihez bármikor tanácsért is fordulhatok. Hozzáértés, alaposság, megbízhatóság, ez az amire számíthatok tőle. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki ingatlant venne, vagy adna el.

Szabó Péter

Kedves Kitty! Szerintem az égiek küldtek nekünk, amikor kiderült, hogy jön a baba és már nem halogathatjuk tovább a ház vásárlást. Figyeltél az igényeinkre, a részletekre és még plusz ötleteid is voltak. Neked köszönhetjük, hogy megtaláltuk az OTTHONUNKAT! Az a profizmus, amivel a felmerülő problémákat kezelted, nagyon kevés ingatlanosban van meg. Ezek után nem volt kérdés, hogy a szülői ház eladását is Rád bízzuk. Természetesen ott sem csalódtunk. Sőt! Bátran merlek ajánlani minden barátnak, ismerősnek, mert tudom, hogy akár vennének, akár eladnának, Nálad jobb ingatlanost nem találnak! Neked ez nem munka, ez hivatás! Köszönünk mindent, nagyon sok elégedett ügyfelet kívánunk Neked!

Herceg-Németh Violetta/Németh Csaba

Az Évi nagyon kedves , talpraesett , pontos , korrekt, segítőkész ! Elégedett vagyok vele!

Kunczt Csilla

Szabó Imre prémium ingatlanértékesítő kitartóan és türelmesen állt a bonyolult feladathoz, hogy a házunkat eladja. Ő rugalmas volt, mi, az eladók nem, mert eredeti elképzeléseinkből nem engedtünk, ráadásul másik városban élünk. Minden alkalommal tájékoztatott a fejleményekről, bármikor elérhető volt, szakmai tanácsával sokat segített. Köszönjük közreműködését a házunk sikeres értékesítésében. Bátran ajánlom Imrét mint profi ingatlanértékesítő! További sok sikert kívánunk neki és a VING-nek! M. Andrea

Matusovits Andrea

Kedves Kitty! Köszönöm szépen az ingatlan ügyem intézésében nyújtott segítségedet!Jó érzés, hogy bármilyen kérdésemmel bizalommal fordulhattam, illetve fordulhatok hozzád. Ha megint ingatlanos segítségre lesz szükségem, nem kérdés, kit keressek!Üdv, Hofbauer Károly

Hofbauer Károly

Szuleim dontottek ugy h lekoltoznek hozzank Pecsre.... Rengeteg ingatlant,szamos ugynok segitseget igenybeveve probalkoztunk honapok ota a legalkalmasabb lakas megtalalasaval. Vegas Eva volt az akinek segitsegevel megtalaltuk a legmegfelelobbet. Nagyon figyelmes, kedves szemelyiseg.Ugy tunt szinte minden szegletet ismeri a varosnak:) Ami pedig manapsag egyre ritkabb...... mindig mosoly van az arcan. Tiszta szivbol ajanlom mindenkinek.

Sofalvi Imre

Éva első látásra nagyon kedvesnek, szimpatikusnak tűnt és nem csalódtam. Gyorsan, precízen és gördüléknyen ment mindegyik igatlan ügyintézésem a segítségével. Ezúton is köszönjük a segítséget!

H.Sz. Alexandra

Anikó személyében egy kedves, segítőkész, határozott és rugalmas embert ismertünk meg. Nagyon sokat segített nekünk a hitelügyintézéssel kapcsolatban. Nélküle teljesen elvesztünk volna. Mindenben számíthattunk rá. Bátran ajánljuk másoknak is! 😉

Burkusné Becsák Anita

ÉDESAPÁM HÁZÁNAK ÉRTÉKESÍTÉSÉBEN SEGÍTETT ÉVA. KEZDETBEN ÓDZKODTUNK IGÉNYBE VENNI INGATLANKÖZVETÍTŐ SEGÍTSÉGÉT, DE ÉVA MEGGYŐZÖTT BENNÜNKET. MEGBÍZHATÓ, LELKES, HOZZÁÉRTŐ ÉS MINDENEKELŐTT KORREKT SZAKEMBER. KÖSZÖNJÜK KÖZREMŰKÖDÉSÉT ÉS MUNKÁJÁT!

Bálon Tünde Etelka

Az első lakásvásárlásunkat Ági egy felejthetetlen élménnyé varázsolta. Nem ismert lehetetlent, a türelme és a maximalizmusa végtelen. Nem tartoztunk a könnyű ügyfelek közé de ezt egy pillanatig sem éreztette velünk. A profizmusa hatalmas empátiával és lelkiismeretességgel társul! Köszönjük, hogy álmaink lakását tudtuk megvásárolni. Szívből ajánljuk Ágit!

Bertalan Melinda

Nagyon rövid idő alatt kellett lakást találnunk. Ági rendkivül segítőkész,hozzáértő,és kedves,közvetlen volt hozzánk. Néhány nap alatt sikerült is lakást vennünk a segítségével. Mindenben segített,gördülékenyen intézte az ügyeinket. Nagyon hálásak vagyunk Neki,köszönet a munkájáért! Minden lakáskeresőnek,lakáseladónak jó szívvel ajánlom,hogy hozzá forduljon segítségért!

Mendréné Sipos Erzsébet

Évával hamar megtaláltuk a közös hangot, rugalmasan alkalmazkodott az igényeimhez. Igyekezett összehozni a vásárlói és az eladói szempontokat mindkét fél megelégedését figyelembe véve. Maximálisan meg voltam elégedve a tevékenységével az üzleti kapcsolat során.

Kráner Krisztina