Köszönet Krisztinának a gyors és precíz ügyintézésért, mindenkinek ajánlom , ha szeretne egy megbízható ingatlan közvetítő ! 300 km- es távlatbòl , mindent elintézte pár nap alatt és nekünk csak alá kellett írni , ez hatalmas segítség ebben a rohanó világban ! Emberségből , Kedvessegből , Szakmailag jeles ! Köszönjük !

Molnár Anita

A Zoltán nagyon jófej és igyekszek az embernek azt az ingatlant ajánlani ami igazán hozzá illik! Mindent meg tesz azért hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogy kell és szeretnék az ügyfelek hogy legyen! Oda figyel a részletekre! Zoltánt csak ajánlani tudom! Ne menjenek máshoz!

Leszák Norbert

Teljes mértékben elégedett vagyok Rita munkájával. Kedves, udvarias, nagyon segítőkész értékesítő, mindig elérhető, pontos. Amit szeretnék kiemelni, hogy mindig adott visszajelzést számomra az ingatlanomról, mikor mi történik körülötte. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgáltatásait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül a sor.

Farkas Dániel

Hédi végtelenül precíz, korrekt, megbízható. Munkájával maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom mások - lakást, házat keresők, vagy eladók, illetve albérletet kiadók-keresők - számára.

Reider László

Csak ajánlani tudom mindenkinek a Ving ingatlanközvetítő irodát. Különös szeretném kiemelni Véber Lászlót, aki profi módon és hatékonyan intézett mindent. Nagyon korrekt és segítőkész volt. Minden kérdésre készségesen válaszolt. Köszönöm még egyszer.

Mizsák Melinda

Több győri iroda, nagyon sok ingatlanközvetítőjét volt módunk megismerni az utóbbi 3 hónapban, mert budapestiként Győrben kerestünk lakást. Sok esetben nem volt köszönő viszonyban az ajánlott ingatlan elképzelésünkkel. Ágnes sokat segített a meg- felelő lakás megtalálásában; a helyszínt illetően a jelenlegi ingatlan vonatkozásában is voltak fenntartásaink; azonban meggyőzött bennünket, Segítőkész, és szakmailag felkészült ingatlanos. Ajánlom annak,aki a keresési időt szeretné "lerövídíteni" László

Billinger László

Kun Szabó Zoltánnal maximálisan meg vagyok elégedve.Több ingatlanomat általa sikerült értékesíteni.Meglátásom szerint érdeklődőim részére mindig naprakész kielégítő válaszokkal látja el az ingatlan paramétereit illetően stb...Az előre egyeztetett időpontokra mindig pontos.Mivel ingatlan befektetésekkel foglalkozom így a jővőben is számítók a munkájára és jó üzleti érzékére.

Borbás Zoltánné

2021.április 14-én hívtam fel Csikós Katalint lakás vásárlás miatt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Segítőkész, kedves volt, mindent megmutatott és elmondott a lakásról. Gyors ügyintézése során következő héten már aláírtuk a szerződést. Nagyon köszönöm a segítségét, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tóth Józsefné

Tóth Józsefné

2021 március hó 8. napján bíztam meg Csikós Katalint a Gyulai “Városi Ingatlaniroda” munkatársát, hogy lakásomat értékesítse. Katalin nagyon pontosan jelent meg a megbeszélt időpontban, hogy felmérje az ingatlant. Alaposan magabiztosan végezte a munkáját. A lakásról készült képekkel gyorsan talált érdeklődőt , akiknek személyesen mutatta be az ingatlant és minden érdeklődő megtekintése után fel is hívott, hogy tájékoztasson a fejleményekről. Alig egy hónap után meg is találta a potenciális vevőt, és sikeresen meg is történt az adásvétel. Nagyon meg vagyok elégedve Katalin munkájával, szakértelmével és rugalmas ügyintézésével. Amennyiben szükségem lesz még egy ingatlanszakember segítségére , azonnal jelentkezek Csikós Katalinnál.

Kozák Ferenc

Mindenkinek szeretettel ajánlom,legyen lakás eladás, vagy vétel. Precíz, megbízható, kedves,segítőkész. Forduljanak bízalommal hozzá.

Szakács Irén

Csabát mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani! Mert egy jól felkészült, lelkiismeretes, korrekt, segítőkész és rugalmas ingatlanost ismertem meg személyében. Nem csak én mint eladó, hanem a vevő is nagyon meg volt vele elégedve. Intézte az ügyvédet és az adás-vétellel kapcsolatos minden teendőt gyorsan és rutinosan lerendezett. Ha újra szükségem lenne egy ingatlanosra, csak is hozzá fordulnák!

Trapp Mihály

Kondor Ágnes lelkiismeretesen, korrekt, megbízható módon végzi munkáját. Csillagos ötöst adok. :)

Rácz Andor

Nem akartam ingatlanoson keresztül étrékesíteni a lakást ! 6 hónapig hirdettem majd az ő segítségével 1 hónapon belül gazdára talált. Segítőkész, pontos nála a 6- óra az 6- óra. Sok ingatlanosal beszéltem elötte de ő nagyon jó választás volt. Csak ajánlani tudom.

Richtscheid Tibor

Hédike egy lakást segített nekünk értékesíteni. Az, hogy ismét hozzá fordultunk ingatlan ügyben, mindent elmond. Megbízunk benne.

Gáborfalvi László

Csaba időt, energiát nem kímélve segített ingatlanunk gyors és zökkenőmentes értékesítésében. Tanácsai nagyon hasznosak voltak számunkra. Köszönjük a sok segítséget.

Sárdi Orsolya

Mónikával nagyon rugalmasan és gördülékenyen ment az ügyintézés, és az adásvétel minden fázisa. Mindenki bátran keresse!

Czigléczki János

Adél segítőkészsége, közvetlensége, kedvessége példaértékű a mai világban. Kérdéseinkkel, kéréseinkkel bármikor kereshettük, mindig elérhető volt és azonnal próbált segítséget nyújtani. Köszönjük a segítséget Adél!

Horváth Róbert

Életem első saját otthonát Böbe segítségével sikerült megvennem, nagyon segítőkész, megbízható, elérhető volt végig és minden lépés lebonyolításában nagyon sokat segített, végig kísért a teljes folyamaton, mindent átbeszélünk, hasznos tanácsokat adott, így nem is volt olyan ijesztő egy ekkora lépést megtenni. Szívből ajánlom mindenkinek!

Bárdos Regina

Böbe nagyon kedves és segítőkész, köszönjük szépen neki hogy megtalálhattuk álmaink házát❤️ Köszönjük a sok segítséget és bátran ajánljuk 😊

Kormos Szandra

Az ingatlan értékesítése során zoltán mindvégig türelmes volt. Sokat segített abban,hogy az ingatlan vételára számomra a legkedvezőbb legyen. Kérdéseimre segítókészen válaszolt. Az ingatlan értékesítése után több ajánlatot is küldött, hogy megtaláljam a nekem megfelelő lakást, amely minden igényemet kielégítse. Köszönöm az együttműködést! Jó szívvel ajánlom.

Ács Józsefné