Bakonyi Regina személyében egy lelkiismeretes, kedves, segítőkész, megbízható hölgyet ismertünk meg. Bármikor szívesen ajánlom bárkinek.

Horváthné Bécs Hajnalka

Korrekt, precíz, jó meglátású, segítőkész, szépérzékkel megálldott jó és ügyes összekötő. Maximuálisan elégedettek vagyunk munkájával, mivel a megállapodásunkon felül teljesített. Hálásak vagyunk a segítségért, közreműködésért, ezért az ingatlanügyletek lebonyolításában tiszta szívvel ajánlom Garabits Tamást!

B. András Lajos

A helyzet ami elképzelhetetlen volt ,megoldódott. Azt gondoltam ,hogy a kialakult helyzetben nem fogom terveimet úgy megvalósítani ahogy szerettem volna de Andrea biztatott ,hogy nem lehet akadálya semmi ha megfelelően ráhangolódunk ,megyünk ,csináljuk és meg lesz a megfelelő ingatlan. Hála istennek vagy Andreának köszönhetően nem kellett kompromisszumokkal döntést hoznunk. Megtaláltuk a megfelelő ingatlant ,mert minden egyben volt Andrea segítségével . Nagyon köszönjön ! Niki

Magyar Niki

"Kun-Szabó Zoltán egy szegedi ingatlan vételében segített. Széleskörű tájékoztatást nyújtott, kérdéseimre hozzáértőn és részletesen választ adott! Telefonon mindig elérhető volt és mind a vevő, mind az eladói oldalt korrektül képviselte! Csak ajánlani tudom!"

Neu László

Náfrádi Antal megbízható, gyors, segítőkész, aki a szakmáját magas fokon végzi. Végtelen türelemmel, odafigyeléssel, konstruktívan áll a helyzethez. Mindig elérhető és azonnal intézkedik.A pozitív tulajdonságait az udvarias hozzáállása még fokozza. Köszönöm

Csécsei Mária

Kedves Ilona!Köszönöm a gyors,megbízható,ès korrekt munkát!Továbbiakban is számítok az együtt működésre.Köszönettel :Takács Sándor

Takáca Sándor

Reni szakmailag teljesen felkészült, segítőkész, kedves. Mindenben segítségünkre volt az ingatlan adásvétele és bérbeadása során!

Szekeres József

Tamás több ingatlan vásárlásában, kiadásában segített már. Jelenleg is éppen egy szuper bérlőt közvetített nekem. Tamás hozzáállása, tájékozottsága, alapossága, segítőkészsége egészen rendkívüli. Csak ajánlani tudom akár vevői, akár eladói, akár bérbeadói oldalon van valaki. Nagyon köszönöm az eddigi együttműködést!

Judit Turcsik

Gábor gyorsan, körültekintően bonyolította le lakásunk eladását. Mind a vevők és mi az eladók is meg voltunk elégedve mind az emberi mind a szakmai hozzáállásával. Ajánlom mindenkinek Ábrahám Gábort aki egy megbízható emberre szeretné bízni ingatlana eladását.

Piskoltiné Tóth Andrea

Gaál Dezső ùrnak hálával és köszönettel tartozik a család,hogy a megkeresés után kettő nappal az ingatlanunkat Eladta.Bárkinek merem ajánlani.További sok sikert kìvánok még a munkájához és jò egészséget.Tisztelettel egy nagyon elégedett ügyfél

Koronczai Ramòna

G.Tamást régóta ismerem magánemberként. Mindíg pozitív gondolataim voltak vele kapcsolatban. Munkájával az elmúlt évben kerültem elsőször kapcsolatba. Nagyon hamar,nagyon alaposan körüljárva értékesitette az eladni kívánt ingatlant. Természetes volt számomra, hogy csak Őt kereshetem ismét...Egy nagyértékű,egyedi tetőkertes ingatlan értékesítésével bíztam meg. Már a fotók elkészítése után "leesett" az állam: majdnem "visszaszerettem" az eladandó lakásomba! Tamás nagyon gondosan,precízen előkészített ajánlata,kitartó,segítőkész munkájának eredménye,hogy végül sikerrel jártunk. Mindíg készségesen,felkészülten,udvariasan érkezett vagy állt - akármikor - telefonon rendelkezésemre. Mindenben segített, nagyon kreatív hozzáállással, rugalmas,szép megoldásokkal segítette az eladási időszak alatti változtatások végrehajtását a siker érdekében. Nem tudhatom,hogy mit hoz a jövő,de abban biztos vagyok,ha újabb eladást terveznék,csakis Őt kérném fel! Mindenkinek szívesen ajánlom megbízható,kitűnő munkatársukat Garabits Tamást!

Jó Ilona

Köszönöm munkádat, hitel ügyintézést is. Nélküled sehol nem lennénk. Örülünk, hogy veled kerültünk kapcsolatba, és tényleg mindent köszönünk. Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek.

Horvátrh Zoltán

Nagyon szépen köszönöm, Dezső munkáját. Hozzáállása profi. Nekem eladás és vétel is volt, csak köszönet neki és ajánlás mások számára is.

Kocsis Gyuláné

Nem gondoltam volna, hogy ingatlanom két hónap alatt elkel. Profi hirdetés jó kommunikáció és minden rendben. Itt minden rendben volt. Köszönettel tartozom Dezsőnek a munkájáért. Forduljanak hozzá!

Torkos József

Segítőkész és igazán érti a szakmáját, bármikor meg lehet kérdezni lakásügyekről is, minden szükséges információt megoszt. Több érdeklődőt is hozott nekünk, a lakást szakszerűen prezentálta, nekünk sok mindent nem is kellett tennünk. A lakásunk egy hónap után el is kelt. Nagyon szépen köszönjük!

Anita Mihályi

„Nagyon gyorsan kellett új helyet keresnünk. Az első közvetítő volt, aki válaszolt a megkeresésre (vasárnap!). Pár nap alatt megtaláltuk a tökéletes helyet segítségével és már szerződést is kötöttünk, mire a többi közvetítőtől válasz érkezett. Csak azt sajnálom, hogy nem rögtön nála kezdtünk. Köszönjük! Roland”

Kis Mónika

Üdvözlök mindenkit. Renit màr règóta ismerem. Pàr ève már segít nekem az ingatlan piacon. Rendkivül gyors ès hatékony precíz és pontos, és természetesen megbízható. Csak ajánlani tudom. Èn eddig vele dolgoztam ès vele is fogok. Üdv mindenkinek..

Balogh Gyula

33 év után először készültünk lakáscserére. Tele kételyekkel, szorongással vágtunk bele a dologba. Nos, ez a feszült állapot csak addig tartott, míg Szabó Imrét meg nem ismertük. Az ő szakértelme, kedvessége, rugalmassága gyorsan átsegített bennünket a kezdeti nehézségeken. Rendkívül precíz, megbízható, a részletekre maximálisan odafigyelő szakembert ismertünk meg személyében. Teljes szívből ajánljuk mindenkinek, aki profi szakértő segítségét kívánja igénybe venni. Imre munkájában egész biztosan nem fog csalódni. Imre, további sok sikert kívánunk a munkádhoz! Dér József, Dérné Mariann

Dér Józsefné

Gálé Ildikó rendkívül precíz, korrekt, rugalmas mindenki érdekeit szem előtt tartó és képviselő szabad idejében is készségesen segítő, ugyanakkor egy kedves lényegre koncentráló partnert ismertem meg. Szakmailag kifogástalan tudással rendelkezik. A továbbiakban is őt választom ha ingatlanos segítségére lesz szükségem.

Vágvölgyi Zsuzsa

Ismételten köszönetet mondok Bondor Csabának segítőkész, áldozatos, korrekt, alapos munkájáért . Csak ajánlani tudom. Hívják bizalommal. További sok sikert, jó munkát kívánok.

Takácsné Gémes Ildikó