Egy hónap hirdetés és több vevőjelöt visszalépése után egy ismerősön keresztül fordultam Ágihoz, hogy segítsen korábbi belvárosi lakásom eladásában. Rendszeresen informált az érdeklődőkről és gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy jól érti az jelentkezők igényeit, feleslegesen pedig nem tart lakástúrákat. Ágit megbízva az ingatlan végül az első mutatás alkalmával, még az első héten elkelt az előre megbeszélt ársávon belül. A szerződés simán ment, az ezt követő néhány hétben pedig gyakran jelentkezett a vevő hitelével kapcsolatos fejleményekkel. Munkájával nagyon elégedett vagyok, minden kérdésemre válaszolt és minden helyzetet jól kezelt. Csak ajánlani tudom.

Wesely Norbert

Óriási hálával tartozom Ágotának. Egy házat mutatott nekünk, és olyan felkészülten tájékoztatott bennünket, hés olyan konkrét kérdéseket tett fel,amitől sokkal közelebb kerültünk a megoldáshoz,és sikerült egy több éve tartó hezitálásnak véget vetnünk. Hihetetlenül rá érzet az élet helyzetünkre. Köszönjük.

Horvát Katalin

Tavaly ősszel eljátszottunk a gondolattal, hogy belevágunk egy építkezésbe. A Liliom lakópark nagyon szimpatikus volt, és egy kedves ismerős ajánlotta, hogy keressük meg Krisztiánt, mert ő az, aki igazán ismeri a lakóparkot. Hát nem csalódtunk, már a kezdetektől nagyon segítőkész volt, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Látva a szakmai felkészültségét és segítőkészségét úgy döntöttünk, hogy belevágunk az építkezésbe. Időt nem sajnálva segített a megfelelő telek és kivitelező kiválasztásában, ezt követően a ház építési, és műszaki tervének kialakításában. Neki köszönhetően sokkal gördülékenyebb volt az ügyintézés, és olyan szakembereket ajánlott, akik korrektek és munkájukat lelkiismeretesen végzik. Köszönjük!

Anna és Máté

Kedves Angéla. Nagyon szépen köszönöm /köszönök mindent. " SZUPER" S azért ez a "gyűjtő fogalom,' mert egyszerűen fantasztikus vagy. Mert Angéla ember/pszichológus"sofőr" stb..stb.. és nem csak ingatlanos. Nem az eladási vagy vétel a lényeg, " Bár ez a lényeg" hanem, hogy mindenkinek jó legyen! Vevőnek-Eladónak egyaránt!H a kell lebeszél rossz döntésről, érvel és el magyarázza reálisan kinek mi a megfelelő .A cél nem a "haszon"," DE az is "hanem az emberség, kedvesség, pontosság/precizitás. Köszönöm.

Papdi Ágnes

Őszinte, segítőkész ember, akire bármikor számíthattunk az adás-vétel során. Tanácsai, jóindulata és korrekt hozzáállása nélkül ma nem itt tartanánk. Szívből tudom ajánlani őt az ingatlant, és a MEGBIZHATÓ ingatlanközvetítőt keresőknek! :)

Fehér Viktor

Ágnest egy lakás eladása kapcsán ismertem meg Nagyon kedves határozott és nagyon jó benyomást tett mindjárt az első találkozásnál Teljesen megbíztam benne Szinte alig egy hónap alatt sikerült eladni a lakást Hozta a vevőket nekem szinte semmi dolgom nem volt Korrekt áron dolgozott Mindenben segített Bátran tudom mindenkinek ajánlani Mint embert is nagyon megszerettem Tisztelettel és odaadással dolgozik

Nemes Nándor Zsoltné

Körülbelül két -három hónap lakáskeresés után találkoztam Józseffel. Az általam kiválasztott lakás nem nyerte le a tetszèsemet, de az ő ajánlására találtam meg a megvásárolt ingatlant Az egész folyamat alatt korrekt volt és tartotta az időpontokat és a megbeszélteket. Egyenes, felkészült és egyben tájékozott embert ismertem meg a személyèben. Bátran merem ajánlani bárkinek.

László Tóth

Merem ajánlani bárkinek! Nagyon megvagyok elégedve János 1 héten belül eladta az ingatlant!Profi képeket készített, hozzáértő munkájával nagyon sok segítség volt!Rugalmasan kezelte az időpontokat! Ezúton is köszönöm a segítségét!

M.L.Marianna

Tamás eladta az 50. lakásomat két év alatt, azt hiszem ezidő alatt a viszonyunk már baráti lett, és az egész vállalkozásomat az ő szakértelmére alapozom. Azt hiszem megérdemli a bizalmat, minden várakozást felülmúlt, Remélem a közös munkánk ugyanilyen sikeres lesz a jövőben is.

Krisztian

Ágnes egy vérbeli profi. Pontosan tudja, hogy egy adott ingatlan a kiépített vevőkörében kinél talál gazdára, kapcsolatrendszerét a lehető legjobban használja. Kiváló kommunikációjánk es hozzáállásának köszönhetően mind az elado, mind a vevő érdekei a lehetõ legjobban érvényesülnek. Nem is beszélve, Ágnes rettentően elkotelezett, a lehetô leghamarabb megpróbálja megoldani a dolgokat, egy ingatlannál ez nagyon fontos. Kiváló szakember, nyugodt szívvel ajánlom!

Horváth Ágnes

Kedves Ágnest egy ház eladásánál ismertem emg, amit megszerettem venni. Kedves volt, figyelmes és bármit kérdeztem hatalmas örömmel válaszólt. Végül a saját házamat is vele hírdettem meg. Mikor már azt hittük sikerült, van vevő. Sajnos visszalépett. Viszont mikor hívott, már intézett másik érdeklődöt, akik meg is vették. Soha semmit nem kellett mondanom, csinálnom. Pesten akivel dolgoztam ingatlanos.... Hát nyomába se érhet Áginak. Egy biztos Ágit meghívtam a leendő házamba kerti partyra :) Bárki aki ingatlanos akar, aki tényleg dolgozik és azonnal megoldást talál. Annak csak ajánlani tudom! Korrekt áron és csupa csupa kedvességel dolgozik :)

Deák Jessica

Ágnes nagyon kedves ingatlanos ügyintéző: a kinézett ingatlant a telefonhívásom után még aznap megmutatta, és a további lépésekben is rendkívül segítőkész volt. Bármilyen kérdésünk volt, rögtön segített / megoldotta.

Dr. Csapó Tamás Gábor

Kedves Kitty! Nagyon örülök, hogy találkoztunk. Egy lekiismeretes, alapos, közvetlen munkatársat ismertem meg. Ismerőseim körébe is bátran ajánlom. További jó munkát kívánok!

Arnhoffern Nagy Éva

Máté szakmájában professzionális, korrekt, megbízható és rendkívül agilis. Csak ajánlani tudom!

Gulyás Viktor

Kedves Andrea ! Nem akarom munkáját hosszasan elemezni,értékelni,ami az ingatlanom eladását illeti.Egyszerűen az ötös skálán ötös! További jó és sikeres munkát kívánok Önnek és munkatársainak! Üdvözlettel: Börcsök József

Börcsök József

Horváth Zsuzsanna megnyerő egyénisége, segítőkészsége, szakmai tudása, felkészültsége példaértékű, mindenkinek ajánlani tudjuk.

Mónika

Dániel sikerrel támogatott iroda kiadásában, a rendelkezésre bocsátott anyagon kívül saját fotókkal és leírással segítette a nagyon gyors bérbeadást. Ajánlani tudom korrekt munkáját.

Zoltán Nagy

Eddigi munkám során orvostanhallgatók, végzett orvosok kértek, többnyire angol nyelven, hogy jellemezzem őket, adjak referenciát továbbtanuláshoz vagy munkavállaláshoz. Horváth Zsuzsa hasonlóan kérte jellemezzem munkáját, hozzáállását. Lehet hogy a köszönöm erre kevés mégis ezzel tudom leírni azt az elkötelezett és fáradhatatlan segítőkészséget, amellyel fiam új otthonhoz jutásában segédkezett. Elkötelezettsége munkája iránt példamutató, megbízhatósága fáradhatatlansága végett ügyfeleként köszönettel tartozunk, s egyben kívánok családom nevében sok sikert sok elégedett ügyfelet további munkájában.

Kaizer Laszlo dr

Tamást minden eladó tulajdonosnak ajánlom.Megbizhato ès rugalmas.Köszönjuk a segítségét.

Telek László

Szegeden kerestem sürgősen lakást. Az egyik hirdetésben érdeklődtem az ingatlan után Batki Erikától, aki segítőkész és rugalmas volt. Elég sok ingatlant megmutatott. Szakmailag a hölgy alaposan felkészült és empatikus. Bátran ajánlom az ingatlant eladók és a keresők figyelmébe is. Korrektnek és megbízhatónak tartom a hölgyet. Keressék őt bizalommal.

Törőcsik Éva