Dávid Gábor
+36 (70) 395 9545
david.gabor@ving.hu

17 hektár ipari terület eladó Vácon!

2 499 000 000 Ft
170005 m2
Ipari

 

Vác dél-keleti részén eladóvá vált földterület, mely művelési ág alól kivett üzemi terület besorolású.

A terület kiválóan alkalmas kereskedelmi, raktározási, ipari célú fejlesztésre.
Elhelyezkedése remek mivel gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, Budapest irányából megközelíthető a 2-es főúton és az M2 gyorsforgalmi úton.

A fejlesztési terület az M2 autóúttól nyugatra terül el, amely összesen 170.000 m2.
A gazdasági ingatlan maximális beépíthetősége: 40 %, maximális építménymagasság: 10,5 m, legkisebb építménymagasság: 4,5 m. Zöldterület kialakítása: 25%, legkisebb kialakítható telekterület: 2.000 m2

Az érintett területre vonatkozó részletes szabályozási terv készült, amelyet az illetékes hatóság véglegesen elbírált. Ez biztosítja a terület közlekedési feltárását, zöld sávval történő elválasztását a közeli pataktól.
A terület közművesítési lehetősége kiváló: víz, csatorna, gáz a telekhatáron húzódik

Vízellátás:

A terület északi telekhatára mentén lévő Búzavirág utcában húzódó, NA 100 KM PVC ivóvíz törzshálózatról meglévő NA 100- as leágazó vezeték van kiépítve a telekhatáron belülre. Az ingatlan észak-keleti csücskében, telekhatáron belül, a kerítéstől 3-3 méterre egy vízóra akna van, benne tolózár-vízóra –tolózár , amelyről a víz igény kielégíthető.
Rendelkezésre álló közmű kontingens: 0,35 m3/nap, mely szükség esetén bővíthető.
Az ingatlan jobb vízellátása érdekében ( tűzi víz igény kielégítése ) szükséges a kétirányú vízbetáplálás, illetve a vízvezetékek összekötése, kör vezetékké való kialakítása. Ezért tervezés alatt van a terület déli határán húzódó Gödöllői úton lévő NA 100-AS KM-PVC vezeték 50 méteres meghosszabbítása, a telekre történő beállása, tűzcsappal
a végén. A jelenleg lekötött kontingens 1 m3/nap, mely bővíthető. Ennek várható kivitelezése 2021 szeptember hó vége.

Szennyvízelvezetés:

A terület északi telekhatára mentén húzódó Búzavirág utcában meglévő, működő NA 110-es KPE nyomott szennyvízhálózat működik, amelyre házi beemelő segítségével a szennyvízhálózat azonnal ráköthető.
Az ingatlan jobb szennyvíz ellátása érdekében tervezés alatt van a terület déli oldalán húzódó , Gödöllői úton üzemelő NA 200-as gravitációs szennyvízvezeték meghosszabbítása és telekhatáron belüli bekötése. A jelenleg lekötött kontingens 1 m3/nap, mely bővíthető. Várható kivitelezése 2021 szeptember hó vége.

Gázellátás:

A terület közvetlen határán nem működik gázvezeték.
Tervezés alatt van a Gázszolgáltatón keresztül ( TIGÁZ ) egy kb. 2000 méter hosszú PE80/G , SDR 11, 110 x 10 anyagú és méretű , nagyközép nyomású ( 6 bár )gázvezeték és leágazó vezeték telekhatáron belülre. Az előzetesen becsült gázenergia fogyasztás: 1,2 millió m3/év, amely a vezetékről biztosítható.

Villamos energia ellátás:

A telek határon van meglévő, működő , középfeszültségű ( 22 kv-os ) légvezeték hálózat.A területre jelenleg nincs mérőhely kialakítva.
Tervezés alatt van a Villamos energia Szolgáltatón keresztül ( ELMŰ ) egy 40 méteres kábeles leágazás az ingatlan mellett húzódó Sződ/Vác nevű , meglévő 22 kV –os szabadvezetékű hálózathoz. Az igényelt2000 kVA–es teljesítmény, közép feszültségen erről a kábelről biztosítható. Várható kiépítése 2021 szeptember hó vége.

Távközlés:

Az Invitel Távközlési Zrt.-nek közvetlenül a telekhatáron kiépített vezetéke van, szükség esetén az igény onnan
biztosítható.

Úthálózat:

A terület Vác közigazgatási határán belül fekszik, három oldalról közterületi „ út „ határolja. Jelenleg a főbejárat a
Gödöllői útról van kialakítva a terület déli oldalán.
Tervezés alatt van a Gödöllői útról egy új feltáró csatlakozási pont tervezése, amely a jobb megközelítési, lehajtási lehetőséget hivatott ellátni.

Ha felkeltettem érdeklődését és többet szeretne megtudni az ingatlanról, a hét bármely napján elér!

Azonosító
818626
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Vác
Méret
170005 m2
Telek méret
170005 m2
Állapot
Kiváló
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna