Panellakás az Ön igényei szerint

288 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok egy 55 nm-es, részben felújított panellakást Győrben, amely 10 emeletes tömb 3.emeltén található.
A felújítás részét képezték a vízvezetékek cseréje, a régi ablakok mindegyike jól szigetelő műanyag ablakokra lettek cserélve, ezekhez szintén műanyag redőnyök társultak.
Megtörtént a fűtéskorszerűsítés is, egyedi mérős távfűtés szolgáltatja az optimális hőmérsékletet, ennek megtartásáról a nemrég befejezett belső szigetelés gondoskodik.
A lakásban megtalálható két nagyméretű szoba, hall, konyha és étkező, WC, zuhanyzó és még tartozik hozzá egy 3 nm-es erkély is, az alagsorban pedig egy közös tároló.
A két szoba laminált padlóval, a többi helység pedig járólappal lett burkolva.
A helységek közül csak a konyhában van szekrény, asztal és hűtő, a többi helység teljesen üres, így a már megkedvelt bútorairól és berendezéseiről nem kell lemondania, hozhatja magával új otthonába.
A szinte teljesen üres lakás lehetőséget nyújt továbbá arra is, hogy a saját maga igénye és ízlése szerint rendezze be, alakítsa ki az új életterét.
Az ingatlan rendkívül frekventált elhelyezkedésű, 5 perc sétán belül van iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegállók, élelmiszerboltok, zöldséges, különféle kisebb üzletek, bútorbolt orvosi rendelő, gyógyszertár, valamint a kórház is csupán 10 percnyi sétára van.
Ezzel a kiváló fekvéssel nagyban megkönnyíti majd az új tulajdonos mindennapjait és a napi rutinbevásárlás sem tart sokáig, tehát mindent egybe vetve, kényelmi szempontból ennél jobbat aligha kívánhatna magának az ember.
Lakhatásra és befektetésnek is kitűnő választás.
Ha szeretné megtekinteni ezt rendkívüli adottságokkal rendelkező lakást, hívjon és időpont egyeztetés után megmutatom!

Kozma Ádám

Kozma Ádám

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 195 1509
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban