Leendő otthona, vagy épp szeretett irodája?! Döntse el Ön!

344 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Corvin-negyed mellett eladóvá vált egy 3 szoba + nappalis, 2. emeleti téglalakás. Saját részre, és befektetésnek is kiváló választás!

Több ügyvédi iroda is található az épületben. Lakóközössége nyugodt, rendezett. Az ingatlan, egy kevés lakással rendelkező, 1900-as évek elején épült, 3 emeletes társasházban található.

Lakásként és irodaként is nagyszerű lehetőségeket rejt magában. Méretéből és elrendezéséből adódóan akár két teljesértékű lakássá is átalakítható! Jelenleg lakásként van használatban.

Hatalmas terek és kelet-nyugati körbenapozottság jellemzi.

Északkeleti irányból a nappalit és a két nagyobb szobát ragyogja be a nap. Ezek ablakai mellékutcára néznek. Míg a konyha és a legkisebb szoba nyugati fekvésűek, melyek ablakaiból a zöld, fás belső udvar látható.

A szobákban és a közlekedőn parketta, a fürdőszobában és a konyhában járólap található. A parketta igény szerint felújítandó.

A közös költség 20 000 Ft. Fűtés tekintetében cirkó kazán mellett két Héra cserépkályha is gondoskodik a lakás fűtéséről! A két fűtési rendszer kombinálásával a lakás fenntartási költségei kedvezőek. A gáz és a villany fogyasztása egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A lakáshoz tartozik egy pincerész is.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézmények tekintetében.
Sétatávolságon belül található számos bevásárlási lehetőség, pláza, élelmiszer boltok (pl.: Aldi, Lidl), orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, több egyetem, illetve minden egyéb városi igényeket kielégítő termék és szolgáltatás.

Az ingatlantól 5 perc sétára található a Corvin pláza.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.
Akár CSOK-kal és hitellel is megvásárolható!

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A megadott elérhetőségeimen a hét bármely napján elér!

+36 20/804 4080

fodor.fanni@ving.hu

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest 22. kerület
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.