Lakhatóvá alakítható zártkert gyönyörű panorámával

643 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lenti kisvároshoz tartozó Lenti-hegyen, csendes, idillikus környezetben eladó ez a gyönyörű panorámával rendelkező zártkerti ingatlan. Az ingatlanhoz tartozó terület 1511 nm, melyen egy melléképület, közel 100 tő szőlő, és egy kevés erdőrész is található. Az ingatlan megközelítése részben aszfaltos, részben autóval is könnyen járható apró kavicsos úton lehetséges.
A felépítmény akár állandó lakhatásra is kialakítható, mivel a víz- és a villamoshálózat kialakítása az épületben már megtörtént. A gáz bekötése az utcáról megoldható. Jelenleg egy központilag elhelyezett fa tüzelésű kandalló látja el a fűtési feladatokat. Az épület helyiségei a pinceszinten egy kellemes kis terasz, tároló, borospince, míg az emeleten nappali, hálószoba erkélykapcsolattal, főzőfülke, terasz.
Az épületből kisebb átalakítás után nagyszerű otthon alakítható ki, de nyaralónak is ideális választás. A vételár irány. A bútorzat nem része a vételárnak, megegyezés tárgyát képezi!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.